Infobrev

Sommaren är snart över och det kommer en underbar höst som vi får njuta av med mycket mys. Föreningen gör stora framsteg och det är trevligt att många har börjat tänka mer och mer som en bostadsrättsinnehavare. Detta underlättar för oss alla. 


Läget för ombyggnation av fd Leklandet, bildepån samt lokal vid 71 A och Röda Korset:

På årsstämman 2017 röstade medlemmar JA till att bygga om till lägenheter i gamla Leklandet och Bildepåns lokaler, samt göra lokalen i 71A till en lägenhet. På Extrastämman 20200727 har medlemmar röstat ja till att bygga lägenheter i Röda Korset. Processen har varit lång och nu har vi kommit igång med bygget.


Försäkrin: Pga av flera försäkringsärenden i föreningen i samband med skador, ber vi er att se över era hemförsäkringar. Är du bostadsrättsägare bör du kontakta ditt försäkringsbolag för att säkerställa att du har ändrat status från hyresgäst till bostadsrättsägare.


Sopor: Det är absolut förbjudet att lämna grovsopor och vanliga sopor utanför sopnedkast och på otillåtna platser runt om på gården. Kommer vi på vem det är som lägger sopor och grovsopor på otillåtna platser, kommer vi att skicka räkning till dem för bortförsel av soppor.


Trappor och portar: Återkommande inspektioner görs i trapphusen och hittar vi några föremål, kommer dessa att tas bort mot en kostnad för de boende. Portdörrar skall hållas stängda annars kan det komma in obehöriga personer. All rökning utanför porten är förbjudet enlig lagen.


Garage: Ser du främmande människor i garaget som du vet att inte ska hålla till där, eller ser du något du misstänker inte vara rätt, ska du kontakta polisen. Vi har satt upp kameror för att hålla ordning i garage och för allas trivsel och säkerhet.


ALL RÖKNING ÄR FÖRBJUDEN!!!

Pga råttor i garaget, släng inga sopor och föremål där. Återkommande Inspektioner görs!


Renoveringar: Ska du utföra renoveringar i köket eller badrummet måste du kontakta styrelsen för tillstånd. Även vid planlösning, ändringar eller bärande vägg. Läs mer på vår hemsida. Renoverar du måste du se till informera dina grannar och respektera tiderna samt att du städar trapphuset efter dig eftersom det blir extra damm. Du ansvarar för detta städande själv då det inte ingår i städfirman som städar trapphuset.


Andrahandsuthyrning: Du vet väl att du måste ansöka om tillstånd ifall du vill hyra ut din lägenhet i andrahand? Läs mer på vår hemsida om detta. Vet du någon som hyr ut i andrahand utan tillstånd, tipsa styrelsen genom att mejla till

tribunen@bahnhof.se


Portalen: Logga in på Delagotts portal och lägg till din e-postadress. Mycket information kommer att komma via mejl i framtiden. Dina inloggningsuppgifter hittar du på din hyresavi /avgiftsavi.


Bahnhof internet: All info gällande internet anslutning och problem med hastighet finns på "BAHNHOF_INTERNET"


Vi önskar er alla en fortsatt trevlig sommar,
Med vänliga hälsningar,
Styrelsen Tribunen 1&2

INFOBREV AUGUSTI 2020. TILL ALLA BOSTADSRÄTTSINNEHAVARE OCH HYRESGÄSTER FÖR TRIBUNEN 1&2.

BRF TRIBUNEN 1 & 2